ISPSDesign.dk Preben Stablewski
ISPSDesign in English

ISPSDesign.dk ISPSDesign - Hvem er vi... H.C.Andersen illustrationer og postkort m.m. Illustrationer udarbejdes Mønsterark Postkort- Blomsterkort, julekort, højtider m.m. ISPSDesign.dk - Produkteksempler, gaver og gaveartikler Tilbage

I.S. Galleri
Se Galleri med Irena Stablewski´s silhouetklip herIrena S Irena Stablewski startede med at klippe og designe i 1957, her drejede det sig først og fremmest om motiver som kunne bruges i forb. med stoftryk og porcelæns- maling, senere blev det silhouetklip som det primære i en del år fremover.

At motiverne var af en sjælden og helt unikt udførelse er der vel næppe tvivl om idet de da også er blevet forsøgt eftergjort med et noget tvivlsomt resultat til følge. Irena havde også egen virksomhed med design i en del år, og det er derfor blevet til en anseelig mængde ud af huset, men der findes da heldigvis stadig en del i gemmerne, som jeg her har den glæde at kunne bringe for dagens lys.

Irena Stablewski nedlagde virksomheden i 1992 og kastede sig straks over andre fritidssysler og nød sit otium, men et enkelt nyt klip eller tegning kunne dog lokkes fra hendes hånd. Irena blev 85 år.