Velkommen til ISPSDesign.dk

IS-PS design kreerer postkort m.m. til enhver lejlighed: - Jul, påske, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller en hvilken som helst begivenhed det end måtte være. ISPSDesign udarbejder også kalendere, for 2005 se under kategorien H.C. Andersen. Desuden leveres mønstre, tegninger og motiver til brug for transfer, digitaltryk, porcelænsmaling, serigrafi, silketryk, tekstiler, julemærker og reklamegaver m.m.

Motiverne er mangeartet og vil helt sikkert kunne dække næsten ethvert behov, for at nævne et par eks: - Blomster-postkort, dyr, børn, rokoko, Internationale og folkelige motiver, eventyr-postkort samt mange flere. Langt fra alle kan vises her og skulle der være specielle ønsker, er det nok ikke helt umuligt at kunne efterkomme disse.

Send blot en email og fortæl hvad det er du ønsker, så hører du om vi kan levere varen, samt hvad prisen bliver for brugsretten for dit project. Betaling og levering efter aftale. Du er dermed sikker på at få et design i en helt unikt udførelse der passer til lige netop dit projekt.
I øvrigt er der Copyright på samtlige motiver, med mindre andet er aftalt.

Med venlig hilsen
ISPSDesign DK.

Opdateret d. 8.12.2010 ©www.ISPSDesign.dk Klik og stem! - HotStart.dk