ISPSDesign.dk Preben Stablewski
ISPSDesign in EnglishISPSDesign - Hvem er vi... H.C.Andersen illustrationer og postkort m.m. Illustrationer udarbejdes Mønsterark Postkort- Blomsterkort, julekort, højtider m.m. ISPSDesign.dk - Produkteksempler, gaver og gaveartikler TilbageISPS - Hvem er vi !

Irena Stablewski
- Er en forkortelse for Irena Stablewski og Preben Stablewski.
Preben Stablewski Se ISPSDesign H.C.Andersen eventyr-illustrationer

Irena's
medfødte talent for tegning og design har resulteret i mange tusinde tegninger, billeder og klip ud af huset gennem årene, alligevel er der stadig en del at finde i gemmerne og det er så her at jeg (sønnen) kommer ind i billedet, for jeg synes at det er synd at så mange og helt unikke ting skal ligge og samle støv, derfor har jeg med Irena's velvillige forståelse og ønske taget disse kreationer under "kærlig behandling" og dermed bragt nyt liv i Irena's billeder - og kan vi dermed igen glæde andre med nogle billeder i et nyt og livligt design, ja så vil det også glæde os.

Edw. Stablewski havde også et stort talent for maling og tegning m.v.a. sammen har Irena og Edw. været en stor inspirationskilde for hinandens arbejder gennem årene.

Vi håber at disse sider også vil være med til at give dig ny inspiration.

Med venlig hilsen ISPS design.dk